Yeni Yamaha XMAX 250 Türkiye’de Satış Sunuldu!

Yeni Yamaha XMAX

Yamaha, Sport Scooter segmentinde dünyada ve Türkiye’de MAX ailesi ile ilerleyişini sürdürüyor. MAX ailesinin en yeni üyeleri, ağustos ayı itibari ile Yamaha yetkili bayilerindeki yerini aldı. En çok beklenen özelliklerden TFT ekran ile akıllı telefon bağlantısı da yeni seride öne çıkan yeniliklerden.

XMAX’ın yeni dinamik ve gelecekçi tasarımı

Yeni Yamaha XMAX 250, gelecekçi ve sıkı bir görünümle yollara çıkıyor. Düz ön kenara sahip daha açılı üst paneller güçlü bir görünüm sunarken, karenaj da yeni tasarlanmış amortisör kapakları ile tamamlanıyor. Cesur ve sportif yeni görünüm, sürücü yoğun trafikteyken diğer yol kullanıcıları tarafından açıkça görülebilecek şekilde ön camın her iki yanında daha yükseğe monte edilmiş sinyallere sahip.

X şeklinde radikal tasarımlı far ve stop lambası

Yeni Yamaha XMAX

Yamaha XMAX 250, bu yeni jenerasyona özgü, “X şeklinde” çarpıcı bir far/pozisyon lambası düzeniyle radikal bir görünüm sunuyor. Ultra modern görünüm, yeni tasarımlı gövdeye uyum sağlıyor ve 2023 modeli, önceki serilerden farklılaştırıyor.

Yere daha kolay erişim sağlayan yeni sele

Yeni Yamaha XMAX 250 Tech MAX’ın sele tasarımı, daha rahat bir sürüş deneyimi için yere daha kolay ulaşım sağlayacak şekilde yeniden tasarlandı. Scooter, selenin önündeki konik şeklinin yenilenmesiyle dur/kalk trafik koşullarında daha da keyifli bir deneyim sunuyor. Sürücüler, geniş sele altı bagaj bölmesini pek çok şeyi taşımak için kullanabiliyor. Bu bölmeye, park halindeyken 2 kapalı kask yerleştirebiliyor. XMAX 250 Tech MAX, altın detaylı dikişlere sahip özel bir deri sele kılıfı ile daha şık hale geliyor. Aynı yüksek kaliteli malzeme, bagaj bölmesi kapaklarında da kullanılıyor. İç kısım şık görünüm sunan bir çift ayaklık ve deri sele kılıfıyla birlikte Tech MAX’a özel bir karakter kazandırdı.

Yeni Yamaha XMAX

XMAX 250 Tech MAX de ne yenilikler var?

Şehirli insanın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için yeniden tasarlanan XMAX 250 Tech MAX, yeni dünyanın mobil olma kıstaslarına uyum sağlayarak akıllı bağlantı özellikleri ile yeni bir kimliğe sahip. XMAX 250 Tech MAX, Sport Scooter’lar arasındaki en etkileyici gösterge panellerinden biriyle donatıldı. Bu kapsamlı gösterge paneli, sürücünün akıllı telefonunu bağlamasını sağlayan, tamamen yeni, yüksek teknolojili, 4,2 inç büyüklüğünde, renkli ve çoklu tema desteği sunan TFT bilgi-eğlence ekranına sahip. Bu ekran aynı zamanda yerleşik bir navigasyon sistemi olarak da kullanılabiliyor. Yerleşik İletişim Kontrol Birimi (CCU), scooter ile kullanıcının akıllı telefonu arasında Bluetooth bağlantısı sağlıyor ve Yamaha’nın ücretsiz MyRide uygulaması indirildikten ve cihaz makineyle eşleştirildikten sonra çeşitli işlevlere erişilebiliyor. Sürücüler Garmin StreetCross uygulamasını akıllı telefonlarına yükleyerek ve İletişim Kontrol Ünitesine bağlanarak 4,2 inç renkli TFT bilgi-eğlence ekranından Garmin navigasyon sistemini de kullanabiliyor.

Ayrı 3,2 inçlik LCD hız göstergesi

Yeni 4,2 inçlik TFT ekranın üzerinde yer alan 3,2 inçlik LCD hız göstergesi, daha fazla netlik için bilgi eğlence ekranından ayrı tutuluyor. Hız göstergesinin ayrı tutulması da, sürücünün yeni TFT göstergede hangi ekranın seçildiğinden bağımsız olarak hızı ve diğer önemli çalışma verilerini her zaman görebilmesini sağlıyor. Bu da çok temalı TFT’deki işlevleri değiştirmesine de olanak tanıyor.

Yeni Yamaha XMAX

Saf MAX genleri taşıyan XMAX 250

X şeklindeki radikal LED far/stop lambasına ek olarak, yeni XMAX 250’de çeşitli şasi geliştirmeleri de yapıldı. Bu geliştirmeler, yeni sele şeklini ve fren hissinin geliştirilmesini içeriyor. Yeni XMAX 250, harika görünümü ve güçlü performansı ile yüksek teknik özelliklere sahip Sport Scooter arayanlar için ideal bir motosiklet.

2023 Yamaha XMAX 250 ile olan ilk tanışmamızı izlemek isterseniz aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:

Diğer içeriklerimize buradan göz atabilirsiniz!