MG’nin SUV Modeli Marvel R Electric Türkiye’de!

Marvel R Electric Satışa Sunuldu! Doğan Trend Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği İngiliz otomobil markası MG, yeni elektrikli premium SUV modeli Marvel R Electric’in satışlarına başladı. D segmentinde yer alan yeni model çarpıcı tasarımı, yüksek performansı ve ileri teknolojisi ile dikkatleri üzerine topluyor. Luxury ve Performance olarak iki versiyonu ile Türkiye yollarına çıkan Marvel R Electric 4×2 – 4×4 çekiş seçenekleri sunuyor.

Marvel R, “Yükseliş”i Temsil Ediyor!

MG’nin Türkiye’deki en yeni modeli, markanın bitmek tükenmek bilmeyen gelişimini simgeleyen bir isimle yollara çıkıyor. Marvel’ın kelime anlamı “Olağanüstü”, “Harika”, “Mucize” olarak Türkçe ifadelere denk geliyor. “R”, İngilizce’de “Rising”in (Yükseliş) kısaltması olarak model adına ekleniyor. MG markasının dikkat çekici başarısına vurgu yapan yeni model, ilerleyen dönemlerde ulaşabileceği hedefleri de simgeliyor.

Tamamen Elektrikli Premium Bir D-SUV!

MG’nin ileri teknoloji ürünü Marvel R Electric, çağdaş ve çekici tasarımıyla kendini ilk bakışta gösteriyor. Marvel R Electric, ilerici tasarımını işlevsellikle birleştirerek fark yaratıyor. SUV azami 750 kg çekme kapasitesine sahip. Bu sayede römork, karavana ek olarak özel bir bisiklet taşıyıcı üzerinde iki e-bisikleti çekebiliyor. 357 litrelik kapasiteye sahip olan bagajın hacmi, arka koltukların katlanmasıyla 1.396 litreye kadar artırılabiliyor. Arkadan itişli versiyonunda, ön kaputunun altında ek bir 150 litrelik bagaj daha var. Ayrıca modelde irili ufaklı toplam 25 saklama alanı daha sunularak pratiklik artırılıyor.

Toplam 512 LED Kullanılan Aydınlatma!

MG Marvel R, ileri teknoloji, şık ve sportif tasarımına ek olarak yüksek performansıyla öne çıkıyor. Tüm aydınlatmalar için toplam 512 LED kullanılıyor. Marvel R’ın önünde ve arkasındaki yatay LED ışık çizgileri verimli bir aydınlatma sağlıyor.

Farklı Çekiş Seçenekleri Yüksek Kapasiteli Bataryayla Birleştiriyor!

İki farklı çekiş seçeneğiyle sunulan Marvel R Electric’in Performance olarak isimlendirilen 4×4 versiyonunda üç adet elektrik motorundan elde edilen azami 212 kW (288 HP) güç ve 469 km şehir içi menzil sunuluyor. Arkadan itişli (4×2) versiyonda ise arka aksta bulunan iki elektrik motoru azami 132 kW (180 HP) güç üretiyor ve menzil, şehir içi kullanımlarda 526 km’ye ulaşıyor. Her iki versiyonda da aracın enerjisi 70 kWsa kapasiteye sahip bir bataryadan elde ediliyor. Marvel R Electric, 11 kW kapasiteli bir yerleşik şarj cihazına sahip. Buna ek olarak, DC şarj ile aracın bataryası yaklaşık 40 dakikada yüzde 80 kapasiteye ulaşabiliyor. Ayrıca entegre ısı pompasına sahip iklim kontrolü, düşük sıcaklıklarda etkileyici verimlilik seviyeleri sunuluyor. Performance versiyon, sahip olduğu tri-motor teknolojisi ile 0-100 km/s hızlanmasını 4,9 saniyede tamamlıyor. Ayrıca her iki versiyon, 200 km/s hıza ulaşabiliyor. Kullanıcı, KERS seviyesini trafik yoğunluğuna göre ayarlayarak enerji geri kazanımı elde edebiliyor.

V2L Teknolojisi İle Elektrikli Hayatta Fark Yaratıyor!

Marvel R Electric, araçtan araca şarj (V2L: vehicle-to-load) işleviyle fark yaratıyor. Bu teknoloji, elektrik enerjisinin, hava kompresörü, elektrikli scooter gibi cihaz ve araçlara aktarımına olanak tanıyor. Dolayısı ile enerji aktarımı başka bir bataryalı elektrikli araca da yapılabiliyor.

MG Pilot, Güvenliği Bir Adım İleri Taşıyor!

Yeni Marvel R Electric, MG Pilot Teknolojik Sürüş Desteği ile güvenliği bir adım ileriye taşıyor. MG Pilot kapsamında yarı otonom sürüşe imkan tanıyarak sürücüyü uyaran, hatta gerektiğinde müdahale eden 16 gelişmiş sürüş destek sistemi (ADAS) bulunuyor. MG Pilot özelliklerine İkincil Çarpışma Freni (MCB), Yorgunluk Tespit ve Uyarı Sistemi (DWS) özellikleri ekleniyor.

Donanımlarıyla Premium Etki!

Luxury donanımından itibaren LED farlar, 19 inçlik alaşım jantlar, elektrikli-hafızalı sürücü koltuğu, Bader Napa deri koltuklar, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, 12.3 inçlik dijital gösterge ekranı, 19.4 inçlik dokunmatik merkezi ekran, menzil artıran donanımlardan ısı pompalı klimaya ek olarak aktif ön ızgara, 1.14 metrekarelik panoramik cam tavan, ambiyans aydınlatması, sanal pedallı bagaj kapağı, hafızalı yan aynalar, kablosuz telefon şarjı, 360 derece kamera, R-Welcome Akıllı Karşılama Sistemi, MG Pilot Teknolojik Sürüş Destek Sistemi ve 2500 Watt kapasiteli V2L Enerji Paylaşım Özelliği standart olarak sunuluyor. 3.699.000 TL’den satışa sunulan MG Marvel R Performance, 9 hoparlörlü BOSE ses sistemi ve Taba (Alcantara) iç döşeme seçeneği ile araç içindeki yaşam alanını benzersiz bir hale getiriyor.