Hırsızlar Bu 10 Otomobili Çok Seviyor!

Hırsızlar

Günümüz şartlarında bir otomobil sahibi olmak, özellikle biz gençler için bir hayli zor görünüyor. Yıllarca çalışıp, para biriktirip, sayısız araştırmalar yapıp, kendinize, ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak bir otomobil satın aldığınızı hayal edin. Peki ya otomobilinizde sizden başkalarının da gözü varsa? Mesela: Hırsızlar!

Kimse değer verdiği bir şeyin çalınmasını istemez, umarız kimsenin de başına gelmez fakat bu listedeki araçlardan birine sahipseniz otoparkı sık sık kontrol etmeniz faydalı olacaktır. İşte dünya genelinde en çok hırsızlığa uğrayan 10 otomobil!

1- Honda Civic

Otomobil Hırsızları

Ülkemizde de epey popüler olan Honda Civic’ler dünya genelinde hırsızların en gözde hedefi olmuş durumda.

2- Honda Accord

Hırsızlar

Sanırım hırsızlar Japonları bir hayli seviyor! Accord’un bu kadar popüler olmasının ardında hem Kuzey Amerika pazarında çok satılması hem de diğer pek çok ülkede ulaşılabilir olması yatıyor olabilir.

3- Ford F-150

Otomobil Hırsızları

Ülkemizde pek göremiyor olsak da fena bir hedef olmadığı kesin! Özellikle de Kuzey Amerika sınırları içindeyseniz!

4- Chevrolet Silverado

Hırsızlar

Her neslindeki dikkat çekici tasarım dili sadece Chevrolet Silverado müşterilerinin dikkatini çekmekle kalmamış. Görünüşe göre hırsızlar da oldukça beğenmiş.

5- Toyota Camry

Otomobil Hırsızları

Japon sağlamlığını ve yüksek kaliteyi ucuza yaşamak isteyen tek kitle Toyota müşterileri değil.

6- Nissan Altima

Hırsızlar

“Böyle bir araba vardı değil mi ya?!” deseniz de yeni kıtada oldukça popüler bir kiralık otomobil türü!

7- Toyota Corolla

Otomobil Hırsızları

Ülkemizde sık sık gördüğümüz, filoların, şirketlerin, emeklilerin, memurların ve çocuklarının favori arabası Corolla! Her kesime hitap eden araç, gerçekten herkese hitap ediyormuş demek ki hırsızların da radarına grimiş!

8- GMC Sierra

Hırsızlar

Listedeki bir diğer Amerikan kamyoneti, ama bu sefer lüksü ve teknolojik oyuncaklara düşkün çiftçilerin favorisi GMC Sierra.

9-Dodge Ram

Otomobil Hırsızları

Özellikle son zamanlarda TRX modeliyle epey beğeni toplayan RAM Trucks, eskiden Dodge’un bir modeliydi. Uzun yıllardır çeşitli nesilleriyle üretimde olan RAM, yakın zamanda markalaşmış olsa da bu durum istatistikleri ve hırsızları hiç etkilemiyor.

10- Chevrolet Malibu

Hırsızlar

Belki ülkemizde satılsaydı, Passat’a karşı sağlam bir rakip olabilirdi ama maalesef Chevrolet Malibu, bizim aşiretlerin radarında olamıyor!

Diğer içeriklerimize buradan göz atabilirsiniz!