Vespa Mickey Mouse Edition Ağustos 2023’de Türkiye’de!

Mickey Mouse Edition by Vespa

Motosiklet ve modanın ikonik markası Vespa ve eğlence sektörünün devi Disney büyük bir iş birliğine imza attı. İki ikonik marka, sınırlı sayıda üretilecek özel bir model ile Disney’in 100. yıl dönümünü kutluyor. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, insanların hayal gücünü ve büyük hayaller kurmasını teşvik eden yol arkadaşı olarak sahneye çıkıyor. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, ağustos ayından itibaren Türkiye’de, Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle satılmaya başlanacak. Vespa’nın fiyat listesine ilk yansıyan model olan Primera 150 Walt Disney Mickey Mouse Edition’ın için 189.900 TL’lik bir fiyat belirlenmiş durumda. İkonik iş birliği kapsamında Vespa Primavera 50, 125 ve 150 cc motor seçenekleri, siyah, kırmızı, beyaz ve sarı renkleriyle tercih edilebiliyor. Bu renkler, Walt Disney’in ünlü karakteri Mickey Mouse’u karakterize ediyor. Ayrıca Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, çarpıcı renklerde uyumlu bir kask ile de satın alınabiliyor.

Mickey Mouse Edition by Vespa

İtalya’da 1946 yılında kurulan ve motosiklet dünyasına yeni bir soluk getiren Vespa ile, 2023’te 100. yıl dönümünü kutlayan Disney, her zaman, zamanın ruhunu yakalamayı başardı. İki ikon marka, şimdilerde eşi benzeri görülmemiş bir iş birliğine imza attı. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, marka’nın özgürlüğe ve eğlenceye değer vermesiyle, Disney’in hikaye anlatma ve macera değerlerinin birleşmesiyle ortaya çıktı. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, daha önce Disney ve Pixar’ın animasyon başyapıtı Luca’nın fantastik maceralarında hayalleri gerçeğe dönüştürdü. Disney’in 100. yıl dönümünün kutlanması kapsamında yollara çıkacak olan model, ağustos ayından itibaren Türkiye’de satılmaya başlanacak. Motosiklet, ulaşım aracından çok daha fazlasını, bir yaşam biçimini, sürücünün kişiliğini, geçmişini ve yolculuğunun uzantısını temsil ediyor. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa isimli bu özel versiyon, insanların hayal gücünü özgür bırakan, büyük hayaller kurmaya teşvik ediyor.

Yeni Vespa modeli, ikonik renkleri ile Mickey Mouse’u simgeliyor

Mickey Mouse Edition by Vespa

Bu ikonik iş birliği kapsamında Vespa Primavera 50, 125 ve 150 cc motor seçenekleriyle, siyah, kırmızı, beyaz ve sarı renklerden oluşan gövdesiyle yollara çıkıyor. Bu renkler yıllardır, Walt Disney’in ünlü Mickey Mouse karakterinde kullanılıyor. Sarı jantlar ve ön çamurluk, Mickey Mouse’un ayakkabılarını anımsatırken, siyah aynalar onun kusursuz yuvarlak kulaklarını

simgeliyor. Karakterin siluetini özetleyen grafik desen, scooter’ın ön yüzü ile birlikte her iki tarafını da süslüyor. Ana gövde siyah renkliyken, Mickey Mouse’un kırmızı şortu da ayak koyma yerleri ve ön göğüsteki detayda kullanılıyor. Ayrıca, hem selede hem de ön granajda Mickey Mouse imzası dikkat çekiyor. Disney Mickey Mouse Edition, model ile uyumlu, çarpıcı renklerdeki kask ile de satın alınabiliyor.

Piaggio Group Strateji, Ürünler ve Yenilikler Yönetim Kurulu Direktörü Michele Colaninno, “Hayaller, en karmaşık zamanlarda bile geleceğe iyimser bakmamızı sağlıyor. Vespa gibi ölümsüz bir ikonla birlikte Disney’in 100. yıl dönümünü kutlaması çok anlamlı. Vespa gibi, Micky Mouse da her zaman yaratıcılık, hayal gücü, kaygısızlık ve eğlence ile övünen, değer ve bir simge oldu. O zaman olduğu gibi günümüzde de bu durum devam ediyor. Marka ve Disney arasındaki bu iş birliği, herkesin hayal gücünü özgürce ifade etmesine izin verirken, iki tarihi şirketin ortak kutlamasını temsil ediyor” dedi.

Disney Tüketici Ürünleri, Oyunlar ve Yayıncılık EMEA Kıdemli Başkan Yardımcısı Claire Terry ise, “Tıpkı Mickey Mouse gibi, Vespa da kültürel bir simge. Eğlenceyle beraber macera duygusunu çağrıştırıyor ve birlikte harika bir kombinasyon oluşturarak ölümsüz hikaye anlatımımızı yansıtıyor. 100. yılımızda ikonik scooter’ın bu versiyonunu hayranlarımıza sunmaktan, Mickey’nin cazibesini ve kişiliğini, insanların gitmek istediği her yerde, beraberlerinde götürecek olmalarından inanılmaz heyecan duyuyoruz” dedi.

Diğer içeriklerimize buradan göz atabilirsiniz!