BMW XM, Bodrum’daki BMW Pop-Up Store’da Sergileniyor!

Yeni BMW XM

BMW’nin Retail Next konsepti çerçevesinde geliştirdiği yeni nesil satış noktası BMW Pop-Up Store, yeni BMW XM’e ev sahipliği yapıyor. Türkiye’de ilk kez Mandarin Oriental Bodrum’daki BMW Pop-Up Store’da sergilenen BMW XM, 27 Ağustos’a kadar otomobil tutkunlarıyla buluşacak.

Yeni BMW XM, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilir lüksü merkeze alan BMW Pop-Up Store’da görücüye çıkıyor. Perakende çözümlerinde geleceğin temellerini atan Retail Next konseptiyle benzersiz bir deneyim vadeden BMW Pop-Up Store’u ziyaret edenler, BMW XM’i yakından inceleme fırsatı bulacak.

Yeni BMW XM hakkında bilmeniz gerekenler

Yeni BMW XM

İlk seri üretim hibrit motorlu BMW M otomobili olan BMW XMplug-in hybrid elektrik motoruna eşlik eden 4.4 litre hacmindeki V8’inde, 653 beygir güç üreten M TwinPower Turbo beslemeli içten yanmalı motora sahip. M ruhunu yansıtan yüksek devir çevirme karakteriyle dikkat çeken BMW XM, M HYBRID motor teknolojisi ve 8 kademeli M Steptronic şanzımanıyla 0’dan 100 km/s hıza sadece 4.3 saniyede ulaşıyor. 88 kilometreye varan tamamen elektrikli menzile sahip olan ve 140 km/s hıza kadar emisyonsuz bir sürüşü de beraberinde getiriyor.

BMW’nin yeni tasarım anlayışıyla şekillenen BMW XM, sportif silüeti ve çarpıcı arka tasarımıyla gelecekten izler taşıyor. BMW’nin iki ayrı üniteye ayrılmış farları ve aydınlatmalı dev BMW böbrek ızgaraları BMW XM’in lüks ve çarpıcı duruşunu destekliyor. 

Uzun aks aralığı, güçlü oranlar ve modele özgü tasarlanmış 21 inç boyutundaki jantlar, otomobilin yan profildeki güçlü görünümünü destekliyor. Hafif alaşımlı, M departmanı imzalı 23 inç jantlar ise BMW XM’i, sürüş ve görünüm bakımından benzersiz bir seviyeye çıkarıyor. Dikey tasarımlı, M çift çıkış egzozlar, alışılmışın dışında tasarlanmış maksimum aerodinamiğe uygun rüzgarlık ve dik arka cam, BMW XM’in arka görünümünü oluşturuyor. LED teknolojisine sahip arka farlarının heykelsi tasarımı ise otomobilin güçlü duruşuna gönderme yapıyor. 

Yeni BMW XM

BMW’nin Retail Next Konsepti nedir?

Retail Next konsept, dijital yolculuğun öne çıktığı bir dönüşüm projesi. Yani otomobilin bir yıldız olarak konumlandırıldığı showroom tasarımından, müşteri ve otomobilin birlikte merkezde olduğu bütüncül bir anlayışa geçişi temsil ediyor. BMW Pop-Up Store, satın alma sürecindeki tüm ihtiyaçların tek bir noktadan karşılandığı ferah ve konforlu alanlar sunuyor.

Diğer içeriklerimize buradan göz atabilirsiniz!